Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorana Cîrstea, calificată în turul secund la Tashkent, după victoria asupra Denisei Allertova, locul 254 WTA

ava7.com
sorana cirstea

Sorana Cîrstea (96 WTA) s-a calificat în turul secund de la Taskkent (Uzbekistan), luni dimineaţă, după ce a învins-o pe Denisa Allertova (254 WTA), scor 6-1, 6-4, potrivit Mediafax.

Românca şi-a demonstrat statutul de favorită a opta a întrecerii de la Taskhent şi nu a avut emoţii cu jucătoarea din Cehia. Cîrstea şi-a adjudecat primul set după 30 de minute, cedând un singur game.

Citește și: Adrian Năstase îl dă de gol pe Klaus Iohannis: ‘A sprijinit, cu parlamentarul său, proiectele legislative ale PSD’

Setul al doilea a fost ceva mai echilibrat, Allertova conducând chiar cu 2-0 în debutul actului. Sorana Cîrstea a întors rezultatul şi a încheiat partida, după 6-4 în setul secund.

În turul secund, Sorana Cîrstea va întâlni câştigătoarea din partida Akgul Amanmuradova (447 WTA) – Ysaile Bonaventure (123 WTA).

Turneul WTA International de la Taskent, dotat cu premii totale în valoare de 250.000 de dolari, se desfăşoară în perioada 23-28 septembrie. Pe tabloul principal mai sunt calificate alte două românce – Irina Begu şi Monica Niculescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.