Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorana Cîrstea pleacă din SUA, dar a câștigat bine: Sumele adunate la Indian Wells și Miami/ Urcă și în Clasament puternic

captură TV
Sorana Cirstea

Chiar dacă a fost eliminată în semifinalele de la Miami Open de cehoaica Petra Kvitova - VEZI AICI MECIUL - și nu a avut rezultatele Simonei Halep în circuitul feminin, Sorana Cîrstea ocupă un loc foarte bun în clasamentul all-time al banilor, întocmit exclusiv pe baza premiilor acordate în turnee (fără a lua calcul sponsorizările). Urcă și pe Locul 41 WTA cu această ocazie.

Aici, în ultima ierarhie publicată pe 20 martie, deci înainte de Miami Open, „Sori“ era pe locul 90, iar în dreptul ei figura suma de 7,594,395 de dolari americani. Prin comparație, Halep era pe 3, după surorile Williams, cu 40,203,437 de dolari.

Răsplătită regește

Pentru parcursul de la Indian Wells, unde a atins sferturile, Cîrstea a fost răsplătită cu 184,465 de dolari. La Miami, ea a câștigat și mai mulți bani, accederea în semifinale asigurându-i un cec în valoare de 352,635 de dolari. Mai departe, sumele puse în joc erau de 662,360$ (pentru accederea în finală) și 1,262,220$ (pentru câștigarea trofeului).

Finala probei feminine a fost programată pentru sâmbătă, 1 aprilie. Cel mai probabil, meciul se va disputa de la ora 22.00, ora României. Digi Sport 2 transmite Miami Open, proba feminină.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.