Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturile de finală ale turneului Mutua Madrid Open Virtual Pro

ava7.com
sorana cirstea

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturile de finală ale turneului Mutua Madrid Open Virtual Pro, marţi seara, după ce a câştigat toate cele trei meciuri din grupă.

Cîrstea a dispus cu 3-1 de belarusa Victoria Azarenka, după ce, luni, în celelalte două partide din Grupa a 2-a le învinsese pe britanica Johanna Konta (3-0) şi pe ucraineanca Elina Svitolina (4-2), potrivit agerpres.ro.

Citește și: Lovitură de la DNA de ultim moment! Sunt vizați mii de magistrați cu dosare penale

Românca s-a arătat încântată de evoluţiile sale în turneul virtual de la Madrid, mai ales că până acum o săptămână nu pusese mâna pe o consolă de jocuri, după cum a mărturisit.

În transmisia live pe Facebook, după victoria cu Azarenka, a propus ca în cazul în care câştigă turneul să joace un meci cu învingătorul de la masculin.

Citește și: Suceava are de cinci ori mai mulți bolnavi cu noul coronavirus decât Oradea. Motivul este metoda de testare prin polling

După anularea ediţiei 2020 a competiţiei pe zgură din capitala Spaniei, patronată de Ion Ţiriac, responsabilii turneului Mutua Madrid Open au decis să mizeze pe un turneu alternativ, disputat online, prin intermediul jocului video Tennis World Tour, în perioada 27-30 aprilie.

Turneul va beneficia de o donaţie de 150.000 de euro pentru cele două tablouri (ATP şi WTA), iar învingătorii vor decide apoi ce parte vor oferi jucătorilor şi jucătoarelor cu cele mai mari probleme economice. În afara acestei sume, 50.000 de euro vor fi donaţi Băncii de Alimente din Madrid, pentru reducerea impactului social al pandemiei de Covid-19, au anunţat organizatorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.