Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Performanță! Sorana Cîrstea trece în optimile de finală de la Miami Open

dbonline.ro
Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea demonstrează o formă deosebită, reușind duminică să se califice în optimile de finală ale turneului Masters 1000 de la Miami Open, după ce a învins-o în minim de seturi pe sportiva cehă Karolina Muchova (55 WTA).

După ce săptămâna trecută a ajuns până în sferturile de finală de la Indian Wells, Sorana Cîrstea continuă să fie în mare formă și să ajungă în optimi la Miami cu o victorie cu 7-5, 6-1, după un meci de o oră și 32 de minute, echilibrat doar în prima sa parte, informează Mediafax.

În setul de debut, Cîrstea fost în urmă încă din primul game, când Muchova a reușit un break. Românca a venit din urmă și a făcut rebreak-ul pentru 3-3, doar pentru a ceda din nou serviciul, în game-ul imediat următor.

De la 3-5, Sorana Cîrstea a fost inbatabilă, reușind să câștige 10 game-uri și să piardă unul singur.

Primul set la adjudecat cu 7-5, după 4 game-uri consecutive, dintre care două la zero, printre ele și un break.

Setul secund a fost fără istoric, de la 1-1, Cîrstea nemaicedând nici un game. La 3-1, Muchova a avut șansa să echilibreze jocul, dar a ratat o minge de break, după care Cîrstea a închis partida, asigurându-și un meci în optimile de finală în compania altei puternice jucătoare cehe, Marketa Vondrousova.

Fostul număr 14 mondial, este acum doar pe locul 103, însă în turul 3 a învins-o pe favorita numărul 17 a turneului, compatrioata Karolina Pliskova.

Pentru prezența în turul 4 la Miami, Cîrstea va fi recompensată cu 96.955 dolari și 120 de puncte WTA, care o vor aduce cu 16 locuri mai sus în clasament, până pe 58.

Cîrstea și Vondrousova nu s-au mai întâlnit până acum în circuitul mondial, meciul lor din turul 4 urmând să aibă loc luni seara, de la o oră neanunțată încă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.