Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Cârțu, președinte Universitatea Craiova: 'La FRF sunt oameni care n-au legătură cu fotbalul'

sorin cartu

Sorin Cârțu (63 de ani), președintele echipei Universitatea Craiova, s-a arătat deranjat de faptul că Federația Română de Fotbal a răspuns negativ solicitării clubului său cu privire la creșterea numărului de rezerve, la 9 jucători. Oficialul i-a atacat cu temeni duri pe cei de la FRF.

Citește și: Atenție! Legea construcțiilor ar putea fi modificată

”La FRF sunt oameni care n-au legătură cu acest sport. Care nu știu că pentru un antrenor, a avea mai mulți jucători la dispoziție în timpul unui meci înseamnă mai multe opțiuni. Care nu știu știu ce înseamnă dezamăgirea pe care o simte un jucător ce nu prinde nici măcar banca de rezerve. Oameni care nu cunosc transpirația muncii pe teren și nici mirosul vestiarului”, a precizat președintele oltenilor într-un interviu acordat pentru Radio Sud, care și-a exprimat din nou nemulțumirile cu privire la regula U21:

”Criteriul trebuie să fie valoarea. Întotdeauna! Fotbalistul tânăr trebuie să înțeleagă că în echipă se intră pe valoare și nu datorită unei conjuncturi. Așa, ar trebui să facem o regulă de genul ăsta și pentru jucătorii de 28 de ani sau 30 de ani”.

Sorin Cârțu spune că din acest motiv, al regulii U21, Craiova a fost nevoită, în ultimul meci, să îl țină rezervă pe atacantul Elvir Koljic: ”Nu e ok să ții un jucător de valoarea lui pe bancă din cauza unei astfel de reguli. Cu Viitorul s-a văzut. Imediat ce a fost introdus, jocul echipei a crescut”.

Citește și: Îndemn pentru toți PSD-iștii! Rivalul lui Liviu Dragnea, semnal de mobilizare

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, în urmă cu două săptămâni, faptul că reprezentanţii echipei Craiova au cerut modificarea Regulamentului de Organizare a Activităţii Fotbalistice, cu privire la numărul jucătorilor care pot fi trecuţi pe foaia de joc. Mai exact, oltenii voiau ca echipele din Liga 1 să poată trece 20 de jucători pe foaia de joc, cu doi mai mulţi decât se pot trece acum (18).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.