Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Cîmpeanu îl umilește pe Vlad Voiculescu și bate apropouri: 'Pot să încerc în continuare, cu perseverență, să îi explic același lucru'

inquamFOTO/Octav Ganea
vlad voiculescu sorin cimpeanu

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a explicat, marți seara, care este relația cu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, după ce s-au contrat de mai multe ori pe chestiuni care privesc siguranța în școli.

Întrebat, la Digi 24, care este relația cu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a recunoscut că de cele mai multe ori au opinii divergente, scrie Mediafax.ro.

Citește și: Prins fără mască de protecție, Vlad Voiculescu e furios pe protestatarii care au scandat împotriva medicilor! ‘Sunt consternat și furios’

„Avem deseori opinii divergente, dar întotdeauna sunt discuții civilizate, bazate pe argumente. Nu am de ce să fiu nemulțumit. Nu pot să fiu nemulțumit că cineva nu e de acord cu mine”, a spus Cîmpeanu.

Acesta a precizat că tot ce poate face este să fie mai perseverent.

Citește și: Medicul Valeriu Gheorghiță: ‘Din 13 aprilie vom deschide 144 de cabinete noi de vaccinare pentru administrarea vaccinului de la compania Pfizer’

„Pot să încerc în continuare, cu perseverență, să îi explic același lucru, în alte feluri, ca să pot să argumentez punctul de vedere”, a mai spus ministrul Educației.

Despre vacanța prelungită, Cîmpeanu a spus că a fost asumată de Ministerul Educației și nu a fost impusă de Ministerul Sănătății.

Citește și: Dan Barna: ‘Această coaliție va trece România prin criză, indiferent de aceste manifestări huliganice care vor fi sancționate’

Cei doi miniștri au avut, deseori, opinii contrare în ceea ce privește închiderea sau deschiderea școlilor în anumite localități.

Citește și: Președintele Klaus Iohannis: ‘Violența, instigarea la nerespectarea legii, la comportamente care pun în pericol viața românilor, sunt toxice și nocive’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.