Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Colceag este noul antrenor interimar al lui Dinamo, după ce conducerea a renunţat la Dario Bonetti: La Dinamo nu-ţi poţi dori decât victoria

Twitter
fc dinamo

Sorin Colceag, numit antrenor interimar la Dinamo după ce conducerea a renunţat la Dario Bonetti, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că este un tehnician curajos şi că oricine vine la gruparea alb-roşie este obligat să se gândească mereu la victorie, conform agerpres.

"Realmente este o mare onoare pentru mine să fiu în această postură. La momentul ăsta suntem într-o situaţie destul de delicată. Şi la nivel de club şi la nivel de rezultate. Eu sunt un antrenor curajos, primul meu gând este victoria. Mie mi-e greu să înţeleg o tactică pentru a scoate un egal. Nu vreau să par infatuat, dar o dată ce ai venit la Dinamo nu poţi să îţi doreşti decât victoria. Nu e altă variantă. Şi nu cred că este o chestiune de curaj, este ceva între datorie şi spiritul pe care ţi-l dă clubul. Le-am spus jucătorilor că meciul de mâine (n.r. - cu FC Botoşani) se va rezolva uitându-ne înainte", a afirmat el.

"Rolul meu în momentul acesta este să încerc să aduc stabilitatea în ceea ce priveşte partea sportivă. Pentru meciul de mâine încercăm să ne ridicăm moralul după ultima partidă (n.r. - înfrângerea cu 6-0 în derby-ul cu FCSB). Sperăm să găsim idei comune la nivelul grupului de jucători pentru a alege soluţiile bune pentru jocul de mâine. Avem nevoie de o altă atitudine la acest meci. Eu nu am venit să inventez nimic aici, ci doar să susţin ideile echipei, lucruri pe care ei le cunosc deja. Suntem într-o situaţie de evaluare, pentru că sunt jucători care nu au avut o perioadă de pregătire foarte lungă şi încă încercăm să le dăm minute. În plus sunt şi jucători care vin după o serie de accidentări", a adăugat Colceag.

Sorin Coleag (49 de ani), aflat la conducerea tehnică a echipei a doua a clubului, a fost numit antrenor interimar la FC Dinamo. El a fost instalat însă în funcţia de antrenor secund deoarece postul de principal este în continuare ocupat de Dario Bonetti, tehnician care a plecat în Italia şi refuză să semneze rezilierea contractului.

Echipa de fotbal FC Dinamo întâlneşte, duminică, de la ora 19:00, pe teren propriu, formaţia FC Botoşani, într-o partidă contând pentru etapa a 9-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.