Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu a EXPLODAT după TRAGEDIILE pe bandă rulantă din spitalele din România: O țară întreagă a văzut ororile

Facebook
Sorin Grindeanu

Prim - vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu a atacat dur PNL din cauza dezastrului din spitalele din România, din plină pandemie.

Citește și: Horoscopul de alegeri cu președintele Klaus Iohannis. Sfatul pentru fiecare zodie

"Un an de minciuni. Care toate li se sparg acum în cap! Pentru a-și ascunde nesimțirea și incompetența în gestionarea pandemiei, au simulat implicarea. Au anunțat cu surle și trâmbițe controale încrucișate și para-încrucișate în peste 220 de spitale din țară. Dar în spatele ipocriziei lor electorale colcăie răul! O țară întreagă a văzut ororile de la Reșița. La Sibiu, la dna vicepremier Turcan acasă, pacienții sunt tratați în chioșcuri de fast-food, fără încălzire sau apă, iar medicii fac apeluri disperate pe Facebook pentru a face rost de bani pentru paturi.

La Târgu Mureș prizele de la ATI iau foc. Iar la Brașov DNA-ul a început să-i ridice pe cei care au furat cu nesimțire de la bolnavi. Așa a gestionat Orban pandemia! Așa au avut ei grijă de viața oamenilor. De sănătatea lor! Tratându-i cu nesimțire, indiferență și furându-le din buzunare, chiar pe patul de spital! De aceea trebuie să-i oprim! Alegerile de duminică sunt decisive! Sunt despre a alege viața în locul dezastrului produs de Orban. Despre a alege profesioniștii în locul rudelor, coafezelor și pilelor liberale! Pe 6 decembrie, votează pentru viața ta! Pentru sănătatea ta! Pentru locul tău de muncă! Pentru pensia ta! Nu-ți irosi votul! Votează PSD!", a declarat Grindeanu, astăzi, într-o conferință de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.