Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu ANUNȚĂ: 'S-au găsit cei doi elefanți'

Inquam Photos / Octav Ganea
sorin grindeanu

„E timpul să lăsăm deoparte lucrurile care ne despart din punct de vedere politic și să ne ocupă de ceea ce înseamnă administrație”, a spus premierul Sorin Grindeanu vineri, în cadrul unei conferințe de presă la Tulcea, precizând că s-au găsit cei „doi elefanți” din administrație.

Citește și: Tăriceanu, anunț pentru liderii UE: 'România are DEJA experienţa unei Europe cu mai multe viteze'

„Cred că e timpul să lăsăm deoparte lucrurile care ne despart din punct de vedere politic și să ne ocupă de ceea ce înseamnă administrație, fie că vorbim de administrația locală, județeană sau națională. Sunt lucruri care trebuie făcute în perioada imediat următoare. (...) Un singur lucru aș vrea să vă spun de o linie pe care o menținem în discuțiile cu primarii, și anume faptul că trebuie să se raporteze tot timpul la doi elefanți, pe de o parte, fondurile europene, pe de altă parte PNDL, dar care nu trebuie să se ciocnească. Deci, s-au găsit acești doi elefanți din punct de vedere al administației și a ceea ce înseamnă guvernare.”, a declarat Sorin Grindeanu, la Tulcea.

Declarația lui Grindeanu referitoare la cei „doi elefanți” poate fi considerată o ironie la adresa lui Klaus Iohannis, care avertiza la începutul anului că „sunt doi elefanţi în încăperea” Guvernului, referindu-se la ordonanţa de graţiere şi la ordonanţa de modificare a codurilor penale.

„Cunoaşteţi povestea că este un elefant în încăpere, dar nu-l vedem. Sunt doi elefanţi - ordonanţa de graţiere şi ordonanţa de modificare a codurilor penale”, spunea Iohannis.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.