Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu anunță planul uriaș pentru Portul Constanța - Ce spune ministrul Transporturilor despre cerealele ucrainene

Agerpres
Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu anunță planul uriaș pentru Portul Constanța - Ce spune ministrul Transporturilor despre cerealele ucrainene

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat, luni seară, la Digi24, că digitalizarea Portului Constanța a intrat în linie dreaptă.

"A fost o întâlnire la Galați, a fost cu omologul meu din Ucraina ca să discutăm despre cerealele din țara vecină. S-au căutat soluții și eu spun că s-au găsit. În primul rând, canalul Sulina, care rămâne singura modalitate de transport care îndeplinește criteriile internaționale. Se va putea naviga pe canalul Sulina 24h din 24. Le-am propus ucrainenilor să folosească portul Galați, portul Brăila.

Vrem digitalizarea portului Constanța. în câteva zile nimeni nu va mai intra fără ticket. E o primaă fază a proiectului, prin aceasta sperăm să reducem cât de mult posibil, evaziunea fiscală", a spus Sorin Grindeanu.

"O tragedie. Incredibilă succesiunea prin care a reușit să meargă mai departe. Oricine a avut scăpări, va treui să plătească. Orice neglijență va trebui să fie sancționată", a spus ministrul Transporturilor despre tragedia de la 2 Mai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.