Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu are de dat explicații soției: 'vacanță' pe banii statului, împreună cu celebra consilieră Miss Buzău

ANCOM
Sorin Grindeanu

Fostul premier și în prezent președinte al ANCOM, Sorin Grindeanu, va avea de dat explicații soției. Jurnaliștii de la Libertatea au publicat un document care arată că Sorin Grindeanu a plecat într-o destinație exotică cu celebra consilieră, Cătălina Miriță, fostă Miss Buzău. Deplasarea a avut drept scop oficial participarea la o Plenară de comunicații poștale.

Citește și: SURSE - Viorica Dăncilă a anunțat că DEMISIONEAZĂ de la șefia PSD, dacă nu se atinge obiectivul

O imagine din sistemul Intranet al Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), unde Sorin Grindeanu și Cătălina Miriță apar că au efectuat deplasarea în 27-28 iunie 2019 în Insulele Azore și au plecat de acolo cu o zi mai devreme decât restul grupului, informează Libertatea.

Ca președinte al ANCOM, funcție echivalată prin lege la nivel de ministru, Sorin Grindeanu și-a angajat 6 consilieri, fiecare câștigând un plafon minim de 2.000 de euro pe lună.

Unul dintre ei este Cătălina Miriță, 24 de ani, o fostă Miss Buzău cu o carieră de succes în domeniul modellingului. Cum ANCOM a refuzat, până acum, să facă publice CV-urile consilierilor, iar, întrebat care sunt criteriile după care și-a angajat oamenii din cabinet, Sorin Grindeanu a răspuns: “Sunt criteriile mele, nu vreau să intru în amănunte”, salariați ai Autorității Naționale au furnizat Libertății noi detalii din interiorul instituției.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.