Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu, bombardat cu propriile declarații: cum s-a modificat teoria 'pupincurismului'

Grindeanu comisie

Senatorii și deputații opoziției l-au bombardat în Comisiile economice reunite pe Sorin Grindeanu, propunerea PSD pentru conducerea ANCOM, cu propriile declarații din perioada în care a fost premier.

Senatorul PNL Florin Cîțu i-a amintit lui Sorin Grindeanu celebra declarație în care a spus că ceea ce i-a lipsit pentru a rămâne premier a fost ”pupincurismul”. Grindeanu a zâmbit și a dat ”vina” pe Mihai Tudose, care a înaintat această propunere.

”Guvernul conform procedurii face numirea, nominalizarea a fost făcută de premierul în funcție Mihai Tudose”, a explicat Grindeanu.

De asemenea, funcția de președinte ANCOM necesită un om neimplicat politic. Grindeanu a explicat că el a fost exclus din PSD și este apolitic, chiar dacă în trecut declara că ”sunt PSD-ist și voi rămâne PSD-ist, indiferent de ce își dorește Liviu Dragnea”.

”N-am ascuns niciodată faptul că am dorit să rămân în PSD și nu doar prin această declarație am spus acest lucru, am spus și la o lună sau două după moiunea de cenzură că îmi doresc să rămân în PSD, dar eu în acest moment sunt exclus din PSD, pentru că aceea contestație nu a fost judecată în PSD și, tehnic, în acest moment sunt apolitic”, a declarat Sorin Grindeanu.

Tot la acest capitol, Grindeanu a fost întrebat despre declarația lui conform căreia nu va accepta niciodată o funcție de la Liviu Dragnea. Acum, Grindeanu susține că a vorbit cu Dragnea și Tudose pentru că situația de la ANCOM o cerea.

”Nu a fost vorba niciodată despre ANCOM sau alte funcții (...) Nu a fost vorba de ANCOM în discuțiile cu Liviu Dragnea. De patru luni și ceva nu sunt membru de partid, partidul din care făceam parte a hotărât prin Comitetul Executiv să fiu exclus. Sigur, că evoluția din ultimele luni de la ANCOM m-au făcut să am discuții atât cu Liviu Dragnea, cât și cu premierul Mihai Tudose pentru a încerca să rezolvăm această situație”, a spus Grindeanu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.