Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu continuă VALUL de DEMITERI și NUMIRI

Inquam Photos / Octav Ganea
sorin grindeanu juramant

Premierul Sorin Grindeanu l-a eliberat, marţi, pe Andrei Popescu din funcţia de secretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului (MTS) şi l-a numit secretar general al acestei instituţii pe Mircea Popa, potrivit unor decizii publicate în Monitorul Oficial.

În prealabil, Grindeanu a eliberat-o din funcţia de secretar general al MTS pe Claudia Georgescu.

Citește și: John Kerry a vizitat locul în care a UCIS un om: A primit și o MEDALIE / FOTO

De asemenea, prim-ministrul l-a eliberat pe Lucian Constantin Mircescu din funcţia de subsecretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului.

Premierul Sorin Grindeanu l-a numit pe Ovidiu Cristian Iane în funcţia de secretar de stat la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, potrivit unei decizii publicate, marţi, în Monitorul Oficial.

Citește și: Apar noi detalii despre JEFUIREA lui Kim Kardashian: Viața bate filmul

Totodată, Cristina Andronic a fost numită subsecretar de stat la acelaşi minister.

Premierul Sorin Grindeanu a numit în funcţie, mai mulţi demnitari la Ministerul Dezvoltării, Ministerul Mediului şi Ministerul Turismului, potrivit unor decizii publicate în Monitorul Oficial.

Citește și: Semne de intrebare legate de vizita lui Liviu Dragnea in SUA la inaugurarea lui Trump: cum a primit viza si daca participarea e gratuita sau contra-cost

Astfel, Adriana Mihaela Udroiu şi Angel Gheorghiu au fost numiţi subsecretari de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene.

Totodată, au fost numiţi în funcţia de secretar general Daniela Teodoru - la Ministerul Mediului, Marius Iulian Carabulea - Ministerul Turismului şi Ionela Stoian - Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene.

Citește și: SCENE HALUCINANTE Un nou SCANDAL SEXUAL în învățământ: O profesoară MĂRITATĂ a fost PRINSĂ ÎN PAT cu eleva sa de către tatăl fetei / FOTO

Premierul Grindeanu a numit-o preşedinte la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie pe Gabriela Coman, eliberând-o din funcţie, în prealabil, pe Lidia Manuela Onofrei.

Tot marţi, prim-ministrul l-a eliberat, la cerere, din calitatea de membru în Consiliul de Administraţie al Institutului European din România pe Pavel Năstase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.