Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu, declarație controversată: 'Manipulările pentru care până și Goebbels ar fi fost invidios trebuie să înceteze'

ANCOM
Sorin Grindeanu

Fostul premier al României, Sorin Grindeanu, susține că sprijină o lege care să permită instituirea unor măsuri clare in situații de risc epidemiologic. În acest sens „manipulările pentru care până și Goebbels, cu al sau Minister al Propagandei, ar fi fost invidios, trebuie să înceteze”.

Citește și: Ion Cristoiu: Victor Ponta a început lupta finală cu PSD. El candidează împotriva lui Marcel Ciolacu

„Sănătatea fiecărui roman trebuie sa fie prioritatea oricărui politician responsabil. Din orice partid. Populismele ieftine nu vor salva vieți și nici nu vor proteja oamenii in fata virusului cu care întreaga planeta se confrunta. Manipulările pentru care pana și Goebbels, cu al sau Minister al Propagandei, ar fi fost invidios, trebuie sa înceteze.

Sustin ferm o lege care sa permită instituirea unor măsuri clare in situații de risc epidemiologic. Dar o lege, in Parlament, așa cum cere chiar articolul 53 din Constituție, nu “găselnițe” ale unora aflați vremelnic la butoane, care încearcă sa profite și sa mai dea un “tun” când lumea nu ii vede.

Aceiași care au tupeul sa arate cu degetul către PSD când toată lumea înțelege ca in ultimele luni PSD a fost partidul care a votat starea de urgentă si prelungirea ei sau starea de alerta. Pana și acest guvern, nevotat de parlamentarii PNL, a fost votat de PSD. Și nu de dragul liberalilor ci pentru ca, așa cum am spus, sănătatea oricărui roman nu poate fi jucată la ruleta rusească”, a precizat Sorin Grindeanu pe pagina sa de Facebook.

Actul normativ la care face referire Sorin Grindeanu urmează să fie trimis Parlamentului pentru aprobare. Raed Arafat și ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, au spus că prevederile actului normativ se vor aplica nu doar situației actuale cauzate de pandemia de coronavirus, ci în orice altă situație care necesită astfel de măsuri.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.