Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu îl provoacă pe liderul USR: 'Nu cred că în două mandate a fost de 10 ori la oamenii care l-au votat / Să vină să demonstreze'

USR
Catalin-Drula

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu (PSD), a ţinut să reamintească faptul că printre parlamentarii judeţului Timiş se numără şi Cătălin Drulă, preşedintele USR, despre care social-democratul a afirmat că nu crede că a fost de zece ori, în cele două mandate ale sale, la electoratul care l-a trimis în Parlamentul României.

„Să ştiţi că am înţeles că vin unii paraşutaţi în Timiş, am înţeles, s-au tot luat de o doamnă care acuma la Argeş (Alina Gorghiu, deputat de Timiş din partea PNL - n.r.). Vă aduc aminte că e un domn care e la al doilea mandat de parlamentar de Timiş, care-i şi preşedinte de partid şi îl cheamă Cătălin Drulă, dacă nu ştiaţi, e deputat de Timiş. Eu cred că trebuie să readucem aminte oamenilor că domnul ăsta e deputat de Timiş. Eu nu cred că în două mandate de când e, a fost de 10 ori la oamenii care l-au votat şi l-au trimis în Parlament. Ia, hai să numărăm. Din 2016 până acum o fi fost de 10 ori să se întâlnească cu iubitul electorat în Timiş care l-a trimis în Parlament?”, s-a întrebat Sorin Grindeanu, vineri, într-o conferinţă de presă, la Timişoara.
Social-democratul i-a cerut liderului USR să demonstreze că a fost de 10 ori în Timiş în cele două mandate de parlamentar.
„Aşa că domni din ăştia cu gura mare care tot vin şi ne dau lecţii, sunt convins că vor veni şi după conferinţa asta de presă şi vor spune «domnule, Grindeanu, nemeritat, ne-a atacat, domnule», să vină să demonstreze că a fost de 10 ori în judeţul Timiş de când a primit mandat din 2016. E la al doilea mandat”, a mai spus Grindeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.