Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu intervine în scandalul momentului! Florin Iordache, reevaluat: 'Din punct de vedere al Parlamentului are expertiză'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Sorin Grindeanu

Fostul premier Sorin Grindeanu intervine în scandalul generat de legile justiției și spune că preşedintele Comisiei speciale pentru legile Justiţiei, Florin Iordache, are din punct de vedere al Parlamentului expertiză în acest domeniu.

„Domnul Iordache este deputat și dacă nu mă înșel este președintele Comisiei juridice. Deci, înseamnă că din punct de vedere al Parlamentului are expertiză. Nu sunt jurist.”, a spus Sorin Grindeanu, vineri, la Parlament.

Cât despre perioada cât Florin Iordache a fost ministru al Justiției în Guvernul său, Sorin Grindeanu a spus că „a fost o perioadă scurtă și zbuciumată”.

Întrebat dacă i-ar cere demisia din nou astăzi cum a făcut în ianuarie, februarie, Sorin Grindeanu a precizat că nu i-a cerut demisia acestuia, adăugând că Florin Iordache a demisionat din proprie inițiativă.

Chestionat cum vede modificările aduse legilor justiției din calitatea de fost premier, Sorin Grindeanu a declarat: „Parlamentul a avut o comisie, a dezbătut. Au fost amendamente și din partea opoziției, și din partea asociațiilor. Era nevoie după 15 ani să se discute, să se reactualizeze aceste legi. Au străbutut întreaga procedură”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.