Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu își anunță revenirea în PSD: Voi fi alături de dumneavoastră/ Marcel Ciolacu confirmă

Facebook
Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu le-a promis celor din PSD Timiș că va veni alături de ei în anul electoral 2020. Grindeanu a explicat că el a fost, este și va rămâne social-democrat. La rândul său, președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a confirmat faptul că Sorin Grindeanu a revenit în PSD.

Citește și: Start la alianțe locale spectaculoase / L.Orban, către PNL: Lăsați-o mai moale cu racolările!

”Am fost, sunt și voi fi om de stânga. Indiferent ce spun unii și alții, s-a vorbit aici despre vechime în partid. Eu m-am înscris în PSD în 3 noiembrie 1996. Nu vreau să fie privite cele pe care le-am spus drept sfaturi sau condiții. Eu nu-mi permit să pun condiții partidului care m-a făcut parlamentar, președinte de CJ și prim-ministru (...) Așa ceva nu trebuie să se mai întâmple în Timiș, să obținem 12-13%. Avem forța de a reveni, de a fi din nou puternici și să știți că voi fi alături de dumneavoastră.”. a spus Sorin Grindeanu.

”Conform legii, eu nu am voie să fiu membru de partid, în acest moment. Asta nu înseamnă că nu voi fi membru în perioada imediat următoare. Tot conform legii, am 3 luni la dispoziție pentru a ieși din starea de incompatibilitate.”, a mai spun Grindeanu.

La rândul său, Marcel Ciolacu a confirmat. ”Din discursul lui Sorin Grindeanu eu am înțeles că a revenit în PSD. Nu știu dacă voi ați înțeles altceva. Uite, Paul (Stănescu n.r.) că politica noastră de a-i aduce înapoi pe toți cei plecați sau excluși începe să dea roade”, a spus liderul interimar al PSD.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.