Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu le cere timp transportatorilor: 'Vor fi și ele rezolvate' / Ce spune despre protestele violente din Franța

grindeanu transporturi

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat marţi, despre protestele transportatorilor, că mare parte din lucrurile pe care s-a angajat că le face le-a rezolvat prin şedinţele de guvern, dar sunt altele, în schimb, care necesită timp, care vor fi şi ele la rândul lor rezolvate.

Ministrul a fost întrebat într-o conferinţă de presă la sediul ministerului despre protestele din România ale transportatorilor. Sorin Grindeanu a precizat că mare parte din revendicări au fost rezolvate.

„Am fost interesat în aceste zile şi s-a văzut asta şi în şedinţa de guvern de săptămâna trecută şi cea cu două săptămâni înainte, să încerc să rezolv tot ceea ce m-am angajat în faţa asociaţiilor, confederaţiilor de transportatori şi a celor care nu sunt neapărat afiliaţi”, a arătat ministrul.

„Mare parte din lucrurile pe care m-am angajat că le fac le-am rezolvat prin şedinţele de guvern. Sunt altele, în schimb, care necesită timp, dar care vor fi şi ele la rândul lor rezolvate, cele pe care mi-am asumat că le pot rezolva, altele nu se află pe acele minutele încheiate între minister şi protestatari”, a mai spus Grindeanu.

Despre protestele violente din Franţa, Grindeanu a spus: ”Există un punct de vedere al Ministerului de Externe din România, fiecare cu atribuţiile sale şi a şi transmis acest punct de vedere doamna Odobescu”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.