Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu pare să îl lase din brațe pe Marian Necșu, pe care Nicolae Ciucă nu l-a mai numit secretar general al Guvernului: 'Aia e'

Inquam Photos / Octav Ganea
grindeanu guvern gesturi inquam

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, duminică, la Prima TV, că în cazul lui Marian Neacşu, propus pentru funcţia de secretar general al Guvernului, Grindeanu este de părere că trebuie să se respecte legea. ”Poate fi numit în această funcţie şi se consideră necesară numirea domnului Neacşu, se numeşte. Nu, aia e”, a declarat Grindeanu.

În ceea ce priveşte numirea lui Marian Neacşu în funcţia de secretar general al Guvernului, Grindeanu a declarat că trebuie respectată legea.

”Aici, nu ştiu dacă ştiţi foarte bine dacă este vorba, dacă vă aduceţi aminte, undeva în 2012-1013, sper să nu greşesc anul, au fost vreo 60 de parlamentari în situaţii de acest tip (şi-au angajat rude la cabinetul parlamentar - n.r.). Doar puţini au ajuns în instanţă cu condamnările respective. Nu am decât un mesaj aici. La fel, să fie respectată legea. Poate fi numit în această funcţie şi se consideră necesară numirea domnului Neacşu, şi expertiza pe care nu o contestă nimeni, se numeşte. Nu, aia e”, a declarat Grindeanu.

Citește și: VIDEO Sorin Grindeanu recunoaște că liderii PSD trebuie să bea ceai de muşeţel, așa cum a spus Alina Gorghiu: 'E o abordare corectă'

În cursul săptămânii, Marcel Ciolacu precizase că el își asumă numirea lui Neacșu și că premierul Nicolae Ciucă nu se poate opune..

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.