Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu (PSD), despre proiectul PNRR propus de Ghinea: 'Zece pagini de schiță penibilă'

Facebook
Sorin Grindeanu

Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu î acuză pe ministrul Cristian Ghinea că dezbaterea PNRR „a însemnat să vină acum mai bine de o lună în fața unei comisii parlamentare cu 10 pagini de schiță penibilă”: „S-a făcut și atunci de râs, cum s-a făcut și la Bruxelles”, relatează Mediafax.

„În mintea ministrului Ghinea, dezbaterea PNRR a însemnat să vină acum mai bine de o lună în fața unei comisii parlamentare cu 10 pagini de schiță penibilă. Să nu răspundă concret la întrebări. Să se poarte arogant și plictisit. Și să plece asigurându-ne că va face un plan minunat”, transmite Sorin Grindeanu.

El precizează că a fost în comisia în care s-a discutat PNRR, alături de Marcel Ciolacu, „sperând că vom putea dialoga”.

„Dar, în afara unor răspunsuri tip șablon Ghinea n-a fost capabil să dezvolte măcar bruma de idei aruncate pe hârtie. Ghinea s-a făcut și atunci de râs, cum s-a făcut și la Bruxelles. A venit cu un plan prost. Nu degeaba i se spune ministrul zero! Zero fonduri atrase, zero muncă și multă prostie și aroganță”, conchide Grindeanu.

Dezbaterile pe PNRR cu miniștri, parlamentari, patronate, sindicate, ONG-uri și specialiști au avut deja loc în Parlament, afirmă ministrul proiectelor europene, Cristian Ghinea: „Unul dintre acești participanți a fost chiar domnul Ciolacu. Sigur a fost atent pentru că a și pus întrebări.”

Citește și: Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.