Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu, replică ACIDĂ pentru Carmen Dan: 'Nu sunt singur'

Inquam Photos / Octav Ganea
Sorin Grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, vineri, la conferința de presă organizată cu ocazia sosirii în România a premierului Luxemburgului, Xavier Bettel, că nu este singur în Guvern și că „toată lumea este la muncă”. Precizările vin după ce Carmen Dan a declarat vineri că Sorin Grindeanu este, în acest moment, un premier singur, care este legat cu lanţuri de scaunul de prim-ministru.

"Nu sunt singur. Aşa cum v-am spus şi ieri (joi - n.r.), toată lumea este la muncă. Situaţia politică va fi rezolvată săptămâna viitoare, constituţional şi respectând toate legile. Aşa funcţionează un stat de drept şi aşa funcţionează un stat membru al Uniunii Europene, aşa cum este România. Îmi doresc cât mai rapid să se încheie această perioadă de instabilitate politică, astfel încât să putem să oferim garanţia stabilităţii pentru investitori, pentru cei care vor să vină să investească în economia noastră", a declarat Sorin Grindeanu în cadrul conferinţei de presă susţinută alături de premierul luxemburghez Xavier Bettel, la finalul convorbirilor oficiale pe care aceştia le-au avut la sediul Guvernului, informează agerpres.ro.

Vezi şi: BLOCAJ total la Palatul Victoria. Sorin Grindeanu este legat de mâini și de picioare

Premierul a răspuns astfel, întrebat de jurnaliştii de la Palatul Victoria dacă i-a explicat omologului său luxemburghez de ce este "singur la Guvern" şi de ce "ceilalţi miniştri au plecat". 

Grindeanu a adăugat, în context, că în acest moment este esenţial să fie transmis un semnal de încredere. 

"Este esenţial să facem acest lucru, esenţial să transmitem încredere, iar lucrul acesta se poate face săptămâna viitoare şi prin metode constituţionale", a mai declarat premierul român.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.