Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu, replică acidă pentru Cîţu şi Orban: 'Nu vă faceţi că nu înţelegeţi; puneţi bugetul în transparenţă publică'

PSD
Sorin Grindeanu

Partidul Social Democrat face un nou apel către Guvern, respectiv către ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, să pună bugetul pe anul viitor în transparenţă publică, a declarat joi prim-vicepreşedintele partidului, Sorin Grindeanu.

"Facem un apel către Guvern de a pune - că se pare că n-au înţeles - în transparenţă publică, în transparentizare bugetul. (...) Am înţeles tactica domnului Cîţu de a se face că nu înţelege ce spunem. Nu am spus să-l trimită spre Parlament să fie votat şi aşa mai departe. Am spus că vrem să intre în procesul de transparentizare publică. Să se uite ce s-a întâmplat în 2016, pentru că informaţiile noastre sunt că vor creşte taxe şi impozite, că vor da oameni afara şi că vor face un acord cu FMI - nu neapărat e un lucru rău acest acord -, dar cred că românii trebuie să ştie despre ce e vorba. Aşa că nu vă faceţi că nu înţelegeţi, domnule Orban şi domnule Cîţu, vrem să respectaţi legea, să puneţi bugetul în transparenţă publică", a spus Grindeanu, la sediul PSD, conform agerpres.ro.

Resursa României după tragedia de la Clubul Colectiv - Tătaru, despre tratarea pacienților COVID: 'În măsura în care se solicită, vom avea şi acest tratament'


Potrivit acestuia, premierul va fi invitat în Parlament pe acest subiect.

"Probabil colegii mei de la Parlament au trimis deja invitaţia către primul-ministru, dacă nu, probabil o s-o trimită în zilele următoare. Noi ne-am dori să vină cât mai repede, dacă e posibil săptămâna viitoare. Cred că e o problemă extrem de importantă pentru români. (...) Cred că totuşi şi alte forţe politice îşi doresc transparenţă. Aşa că nu cred că o să fim neapărat singuri în acest demers legitim", a adăugat Grindeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.