Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu, replică rapidă la atacul USR: 'Doamna Armand a produs atâta gunoi în sectorul 1 încât a început să arunce cu el până la Timișoara'

Facebook
Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu a răspuns acuzaţiilor primarului Sectorului 1 Clotilde Armand în legătură cu faptul că ar ascunde o carte pe care a scris-o împreună cu tatăl său. Ministrul Transporturilor precizează că a răspuns încă de acum 4 ani acestor acuzaţii şi o sfătuieşte pe Armand „să se uite în Sectorul 1 pe care ar trebui să îl administreze şi să treacă la muncă”. „Clotilde, vreţi să deschidem o acoladă şi să vorbim despre Aegis sau ne rezumăm la şobolanii, gunoiul şi mizeria din sectorul 1?!”, a adăugat prim-vicepreşedintele PSD.

„Am mai răspuns acum 4 ani pe subiectul cărţii. Ea există, am arătat-o, e scrisă cu un profesor de matematică, aş zice chiar bun. Lucrurile sunt foarte clare, mai puţin pentru familia Armand care intrase într-un con de umbră. Doamna Armand a produs atâta gunoi în sectorul 1 încât a început să arunce cu el până la Timişoara. O sfătuiesc să se uite în Sectorul 1 pe care ar trebui să îl administreze şi să treacă la muncă. P.S.: Clotilde, vreţi să deschidem o acoladă şi să vorbim despre Aegis sau ne rezumăm la şobolanii, gunoiul şi mizeria din sectorul 1?!”, a scris Sorin Grindeanu, sâmbătă pe Facebook.

Reacţia ministrului Transporturilor vine după ce Clotilde Armand a postat, pe Facebook, un video în care soţul ei, matematicianul Sergiu Moroianu îl acuză pe Sorin Grindeanu că îşi ascunde cartea de matematică pe care ministrul Transporturilor susţine că a scris-o împreună cu tatăl său şi pe care a trecut-o în Curriculum Vitae.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.