Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu șterge pe jos cu USR: Opoziția e reprezentată de Simion și Șoșoacă pentru că fac politică pe modul avion!

grindeanu transporturi

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a afirmat, vineri seară, că ”o parte a opoziţiei este pe mod avion, nu există”, referindu-se la USR. Potrivit acestuia, în acest condiţii s-a produs ascensiunea AUR şi a Dianei Şoşoacă. Grindeanu crede că aprtidele mari au toate vina de a nu explica oamenilor exact ce ar însemna ieşirea din Uniunea Europeană.

”Există o parte a opoziţiei care parcă este pe mod avion, nu există. Domnii de la USR sunt pe mod avion în acest moment. Nu ştiu decât să spună despre Justiţie, dar când a fost vorba despre Vlad Voiculescu – mod avion”, a declarat, vineri seară, la Digi 24, Sorin Grindeanu.

Prim-vicepreşedintele PSD crede că ”dacă nu ştii să-ţi faci treaba de opoziţie, o acaparează altcineva care, în cazul ăsta, e reprezentată de cei doi”.

”Faptul că derapăm pe o zonă populistă şi faptul că în acest moment ajungem să spunem că opoziţia în România e reprezentată de Simion şi Şoşoacă e cauzată şi de modul avion în care fac politică cei de la USR”, a adăugat Sorin Grindeanu.

Acesta acuză USR că nu ştie decât să critice nefundamentat, fără să vină cu politici publice şi cu proiecte.

De asemenea, Grindeanu crede că partidele mari sunt vinovate că nu contracarează mai des şi mai clar discursul lui George Simion şi al Dianei Şoşoacă şi să explice clar oamenilor ce ar însemna ieşirea din Uniunea Europeană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.