Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu: Sunt de acord cu USR, CCR ar trebui să discute mai repede moțiunea de cenzură

Inquam Photos / George Calin
Sorin Grindeanu

Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu spune că ar trebui ca CCR să judece conflictul legat de moțiunea de cenzură înainte de Congresul PNL.

  • „E pentru prima oara cand sunt de acord cu ceva ce spune USR. Mi s-ar parea normal sa se discute mai repede la CCR, pentru ca stim tot contextul politic national. Deci ar fi un lucru bun. Ma raliez la acest apel (al USR PLUS catre CCR). Sigur ca CCR isi face agenda cum doresc dansii”, a declarat Grindeanu, luni seară, la Antena 3.

USR PLUS a adresat luni preşedintelui Curţii Constituţionale, Valer Dorneanu, o solicitare oficială de preschimbare a termenului stabilit pentru dezbaterea sesizării privind moţiunea de cenzură depusă de USR PLUS, astfel încât o decizie să fie luată rapid. Potrivit formatiunii, la 11 zile de la citirea moţiunii de cenzură, "parlamentarii sunt în continuare împiedicaţi să se pronunţe prin vot" asupra demersului de înlăturare a premierului Florin Cîţu.

CCR a fixat pe 28 septembrie termenul de judecată a sesizării ridicate de premier cu privire la moțiunea de cenzură. Congresul PNL este pe 25 septembrie. Cîțu candidează la șefia partidului.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.