Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu vorbește despre EVALUAREA lui Augustin Lazăr și Kovesi

Vremea noua
Grindeanu Bruxelles

Premierul Sorin Grindeanu a declarat luni că o să aibă o discuție cu ministrul Justiției Tudorel Toader, refuzând că comenteze declarațiile recente ale acestuia în legătură cu evaluarea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi și a procurorului general, Augustin Lazăr.

Tăriceanu învaţă primarii să lupte cu DNA: 'Instituţiile de forţă blochează dezvoltarea României'

„Nu este o chestiune care să țină de prim ministru. Asta a fost declarația domnului ministru? O să am o discuție, să-l întreb. Am avut o discuție cu domnul ministru săptămâna trecută, înainte de decizia CCR, legată de ceea ce trebuie făcut pe problema penitenciarelor (...), dar pe acest subiect n-am avut o discuție și vreau să văd. Cred că e mai degrabă rolul Ministerului Public de a aplica această decizie a CCR, pentru că este obligatorie. Discuțiile legate despre ceea ce a spus dl Tudorel Toader, vreau să mă informez prima oară de la dânsul. Nu este treaba mea să fac astfel de evaluări și nici nu o s-o fac. Nu este treaba primului ministru să facă evaluări legate de activitatea la procurorul general sau la structuri de acest tip și nici nu o să mă vedeți să fac așa ceva”, a spus Sorin Grindeanu.

Udrea, mărturii INCENDIARE în fața judecătorilor: Cui erau DESTINAȚI banii

Ministrul Justiţiei a anunţat duminică seară că va evalua activitatea procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi şi pe cea a procurorului general al României, Augustin Lazăr. Tudorel Toader a declarat că, în funcţie de rezultatul verificărilor, va decide ce măsuri va lua. Asta după ce Curtea Constituţională a decis că Direcţia Naţională Anticorupţie şi-a depăşit atribuţiile, în momentul în care a început o anchetă ce viza Guvernul, în cazul adoptării ordonanţei de urgenţă 13.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.