Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Lavric, senator AUR, despre care Diana Șoșoacă a spus că a vrut să o bată: 'Se vede din fizionomia ei, este insuportabilă, e mahalagioaică'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Diana Șoșoacă

Sorin Lavric, senator AUR, a fost acuzat de Diana Șoșoacă, după ce i-a fost retras sprijinul politic, că ar fi ridicat palma la senatoare. Lavric a lămurit cum au stat lucrurile între el și Șoșoacă, după scandalul din plenul Senatului.

Cei doi s-au certat în biroul lui Claudiu Târziu, co-președintele AUR, unde Lavric a recunoscut că a numit-o ”insuportabilă”. La Antena 3, senatorul AUR a vorbit și despre ”fizionomia” Dianei Șoșoacă.

Citește și: Ultim moment! Numărul morților de la ‘Matei Balș’ ajunge la 20 – încă un pacient a decedat

”Cum să ridic eu mâna asupra unei femei, mai cu seamă la doamna Șoșoacă! Nu puteam în plen, pentru că stăteam lângă doamna președinte Anca Dragu. Altercația pe care am avut-o a fost în biroul lui Claudiu Târziu, iar el poate să confirme. Astea sunt fantasmagoriile ei, care are un caracter belicos.

A fost o discuție mai aprins, după scandalul aprins din plenul Senatului. Femeia asta ne pune într-o lumină atât de proastă încât nu mai putem să ne exercităm mandatul în Senat. Ea nu poate, când intră într-o încăpere, fără să emane energie negativă, asta e drama ei. Ea intoxică orice atmosferă. I-am spus că este insuportabilă, că ne face de râs, că are o atitudine de mahalagioaică, cu un damf de mahala. Nu regret deloc, se vede din fizionomia ei, din tonul răstit, belicos. Cu ea nu poți să faci o echipă, ea este solitară, este propria sa echipă. Ea nu a avut niciun răspuns. Mă privea pe mine și pe Claudiu Târziu ca pe niște pigmei, ca și când ea are un destin providențial.

Citește și: Ion Cristoiu: ‘Neînțelegerile dintre PNL și USR PLUS sunt evidente până și unui somnolent. Klaus Iohannis și Florin Cîțu susțin pe toate drumurile că în Coaliția de guvernare nu se manifestă disensiuni’

Ea are ceva coleric și paranoid. Nu poate Șoșoacă să rupă partidul, cel puțin în Senat, unde suntem un monolit, și-au dat seama ce poamă este. Femeia aceasta este imposibilă. Ruptura noastră ține de morală, de tact, se vede din fizionomia ei.

Probabil că George Simion a spus că o susține pentru că a primit reacții din țară.”, a spus senatorul Sorin Lavric, senator AUR.

Citește și: Ana Birchall, atac dur la adresa lui Dominic Fritz și coaliției USR-PNL după numirea unui condamnat în funcția de director .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.