Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Ovidiu Vântu dă de pământ cu Dacian Cioloș: 'Jenant, domnule Cioloș!'

sorin ovidiu vantu

Atentatele atroce din Belgia au speriat o lume întreagă, iar oamenii politici, dar și persoanele publice din România au reacționat imediat. Nici mogulul Sorin Ovidiu Vântu nu a făcut excepție. Într-un text extrem de dur scris pe propriul blog, SOV s-a luat de premierul Dacian Cioloș, enervat de doliul național pe care l-au instituit autoritățile.

"Din fericire pentru noi România nu este o țintă a teroriștilor, ea nefiind vreo miză pe harta planetei pentru nimeni, urmare a faptului că este o colonie împărțită frățește între SUA și marile puteri din Uniunea Europeană. Astfel, serviciile de informații interne se pot lăuda liniștite cu “uriașele lor performanțe” în combaterea terorismului și pot să ceară noi și noi drepturi pentru a menține nivelul de alertă la aceleași cote de bleu ciel.

Citește și: Coreea de Nord se implică în războiul din Siria: 'Sunt mortal de periculoşi'/ VIDEO

Trecând dincolo de acest subiect, aflu cu stupoare că domnul Cioloș a decis să avem o zi de doliu național, urmare a evenimentelor soldate cu victime din Bruxelles. Sincer, cu toată prețuirea pe care i-o port, această decizie mi s-a părut total deplasată, și asta când credeam că în materie de obediență și prost gust România nu mai are unde să cadă. Acolo n-a murit nimeni de-al meu, acolo nu s-a ținut doliu național după tragedia de la Colectiv, când a avut loc atentatul din Turcia sau din Paris, din Londra și Madrid. Nimeni de aici sau din altă țară nu a avut o astfel de idee. Un moment de reculegere era suficient și deloc lipsit de demnitate națională. Jenant, domnule Cioloș!", a scris Vântu pe blog.

Citeşte şi; Casa Regală a primit vestea cea mare de la judecători: Ce au decis magistrații

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.