Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Ovidiu Vântu, despre Dragnea: 'Băi PSD-iștilor, l-ați îmbogățit peste măsură, l-ați scăpat de pușcărie, a venit timpul să-l trimiteți dracului acasă'

sorin ovidiu vantu

Sorin Ovidiu Vântu s-a gândit sa le dea PSD-iștilor, în prag de criza, câteva sfaturi privind direcțiile de urmat. Și a făcut-o pe pagina personală de Facebook: 'Încă de la finele anului trecut, planeta a intrat în criză. Ea a început, după cum se poate vedea, să-și arate colții și în România. Cu miniștrii pe care și i-a pus Dragnea, este aproape imposibil s-o traversăm fără traume majore. Băi PSD-iștilor, l-ați îmbogățit peste măsură, l-ați scăpat de pușcărie, a venit timpul să-l trimiteți dracului acasă și să vă scoateți profesioniștii la treabă.

Două sunt măsurile obligatorii pe care trebuie să le luați. Urgenta eliminare a lui Dragnea de pe scena politică și pace cu sistemul bancar. Eroticus își va găsi alinarea în brațele Irinucăi iar un sistem bancar prietenos se va dovedi a fi vital în ceea ce urmează', a scris Sorin Ovidiu Vântu pe pagina de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.