Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Ovidiu Vantu, dezvaluiri din SRI. Cum acopereau ofiterii lui Maior jaful regimului Basescu

sorin-ovidiu-vantu

Sorin Ovidiu Vantu sustine ca SRI a avut o contributie in a acoperi 'jaful' regimului Basescu care este anchetat in aceste zile de DNA. El sustine ca "acoperitii lui Maior" din presa faceau tot posibilul sa distraga atentia de la 'jaful' lui Traian Basescu si ai lui.

"Ani de zile am fost demonizat de Basescu si slugile lui – Maior, Udrea, ofiterii acoperiti din presa sau din justitie. Azi cred ca ati inteles de ce. Comparati-ma cu astia si trageti singuri concluziile! In timp ce Basescu si ai lui furau miliarde, ofiterii lui Maior din presa si justitie ma diabolizau copios pentru a abate atentia de la jaful de proportii ai caror faptuitori erau. Protectia totala oferita de „binefacatorii” nostri americani lui Basescu a facut toate astea cu putinta.

Reforma S.R.I-ului nu a insemnat altceva decat inlocuirea infiltratiilor din Rusia cu cei din America", spune Vantu.

Sorin Ovidiu Vantu socheaza din nou. Acesta sustine ca George Maior nu si-ar fi dat demisia din SRI, ci ar fi fost obligat sa demisoneze pentru ca sr fi implicat in dosarul EADS. Pe langa acest lucru el il acuza pe Maior ca a functionat "slugarnic, redus si beat manga" pe intreg parcursul mandatului sau.

"Lermontov s-a sinucis. In timp ce-si ducea pistolul la tampla, a inceput sa strige: „Nu trageti, fratilor!” Cam asa suna demisia lui Maior. Dincolo de versiunea oficiala, acesta a fost dat afara pentru ca apare cu nume si prenume in dosarul EADS.

Obedienta totala in fata americanilor se pare ca nu i-a fost de prea mare folos. Singurul lucru bun pe care l-a facut a fost recunoasterea ofiterilor acoperiti din presa. In rest, si-a incheiat mandatul in aceeasi maniera in care a functionat pe tot parcursul lui – slugarnic, redus si beat manga", scrie Sorin Ovidiu Vantu pe blogul personal.

El comenteaza si ultimele informatii aprute in dosarul Microsoft privind luarea si darea de mita de la varful PDL, Acesta sustine ca sursa tuturor relelor este de fapt legea finantarii partidelor.

"Asa cum se vede, au inceput sa iasa la suprafata, din declaratiile lui Gabriel Sandu si Niro, toata grozavia din spatele oamenilor politici, toata putreziciunea clasei politice. Ceea ce v-am descris in postarile anterioare este dovedit punct cu punct de declaratiile celor evocati de mine mai sus. Sub presiunea acestor destainuiri, politicienii au inceput, in sfarsit, sa admita faptul ca trebuie sa-si schimbe naravurile si sa umble la sursa tuturor relelor din politica romaneasca – legea finantarii partidelor", precizeaza Sorin Ovidiu Vantu.

El demonteaza propunerea PNL ca partidele sa fie finantate exclusiv de la buget, el considera ca nu vor putea fi stransi astfel banii necesari unei campanii electorale si ca o astfel de lege va da nastere altor escrocherii.

"Iata ca un prim obiectiv din ceea ce ne-am propus impreuna a fost atins. Atentie, insa, finantarea partidelor de la bugetul de stat este o alta escrocherie marca actualei clase politice. Aceasta incercand sa disimuleze sustinerea la negru, care va continua.

Statul nu-si va permite sa finanteze sumele exorbitante la care ajunge o campanie electorala. Ascunsi in spatele acestui subterfugiu, politicienii isi vor continua practicile.

Foarte important este si cine va controla sumele cheltuite in campanii. Cred ca B.E.C.-ul poate fi insarcinat cu acest lucru", explica Sorin Ovidiu Vantu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.