Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Ovidiu Vântu: După coronavirus veți muri de foame la propriu

www.romaniatv.net
Sorin Ovidiu Vântu

Recent eliberat din închisoare, omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu, susține că actuala criză de sănătate provocată de coronavirus este o ”repetiție cu public” pentru ceea ce se va întâmpla peste 20-30 ani, când planeta nu va mai reuși să susțină viața oamenilor. Vântu consideră că actuala generați va muri de foame ”la propriu”, după ce va trece valul de coronavirus.

Citește și: Sindicatele din Sănătate trag semnalul de alarmă: În 27 de zile vor fi infectați toți salariații din sănătate

"Hai să-ţi fac o mică paralelă. În 1918 a fost gripa spaniolă. Populaţia plantei avea 1,8 miliarde la acea vreme. Au murit 100 de milioane de oameni.

Astăzi populaţia planetei se aproape de opt miliarde de oameni. Au murit până în 20.000 sau poate puţin peste 20.000 de oameni. Ar fi murit oricum oamenii ăştia - nu azi, mâine - oameni cu imunitate extrem de scăzută, cu diverse alte boli", susţine SOV.

Omul de afaceri eliberat condiţionat din Penitenciarul Rahova pe 27 martie afirmă că actuala criză provocată de pandemia de coronavirus este o manipulare.

"Tot ceea ce vezi, generaţie, este o manipulare. Este o repetiţie cu public asupra ceea e urmează să se întâmple peste 20-30 de ani. Suntem aproape opt miliarde de oameni. Planeta susţine cu greutate viaţa a opt miliarde de oameni.

Imaginează-ţi că peste 20-30 de ani vom fi dublu - 15-16 miliarde, moment în care planeta nu va mai putea susţine viaţa.

Ceea ce vedem astăzi este o conspiraţie nu a unui singur stat. Sunt convins că sunt două-trei state mari implicate în toată povestea asta. Nu fac altceva decât să evalueze ce fac guvernele, ce face populaţia pentru a şti cum să folosească şi vor folosi aceste informaţii peste 20-30 de ani", afirmă Sorin Ovidiu Vîntu.

Sorin Ovidiu Vîntu, eliberat condiţionat din închisoare

SOV e de părere că "există viaţă şi după coronavirus".

"După coronavirus, după ce se termină cu panarama asta, veţi muri de foame la propriu. Vom asista la o criză alimentară autentică. Dincolo cu situaţia cu coronavirus la nivel mondial, anul ăsta avem o producţie agricolă extrem de slabă din cauza lipsei de precipitaţii. (...)

Vom asista la o criză alimentară şi la o explozie a infracţionalităţii în România.

Nu numai leprele care au venit din afară, nu mai infractorii noştri aborigieni, ci şi oamenii cinstiţi vor recurge la tot felul de forme pentru a-şi putea susţine existenţa lor şi a familiilor lor"; spune Vîntu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.