Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Ovidiu Vântu revine cu dezvăluiri incendiare: Pe cine ia acum în colimator / VIDEO

sorin ovidiu vantu

Sorin Ovidiu Vântu lansează un atac dur la adresa fostului preşedinte al României, Traian Băsescu. Omul de afaceri spune că ţara naostră nu e pregătită să se unească în acest moment cu Republica Moldova şi îl acuză pe Băsescu de faptul că ar fi omul ruşilor.

Citeşte şi: Mesaj pentru Raed Arafat din partea unui tată care şi-a pierdut fiul în Colectiv: 'Puteţi răspunde'

"S-a născut un val creat de Traian Băsescu. Unirea cu Moldova. Eu îl detest pe Băsescu. Unirea României cu Republica Moldova ar fi o gafă de proporţii. Trebuie să se producă, dar nu astăzi. Al cui om este acest individ pe care îl cheamă Traian Băsescu. Al românilor sau al ruşilor? Sunt mulţi rusofoni în Moldova, deci după alegeri am avea un partid cu 14%  pentru ruşi şi 6% maghiari. Cine va conduce ţara? Unirea trebuie să se întâmple, dar după ce Rusia va intra în UE. Asta se va întâmpla în maxim 10 ani", spune Vântu.

Citeşte şi: Un PSD-ist lansează o ipoteză şocantă în cazul incendiului din Colectiv: 'Mână criminală'

Omul de afaceri îi dă un sfat şi lui Dacian Cioloş, dar face praf şi toate guvernele din ultimii 26 de ani. "Cel mai important lucru, atunci când administrezi o ţară este să reduci costurile, să reduci cheltuielile. România este împărţită în 41 de judeţe. Cel mai simplu lucru, cel mai eficient mod de a reduce costurile în ţara asta e să faci o reorganizare teritorial administrativă a ţării. Din 41 de judeţe să creezi 9 regiuni. 32 de judeţe dispar. Toate costurile aferente de întreţinere ale aparatelor administrative dispar. Cu asta trebuia să înceapă toate guvernele de până acum, cu reforma administrativ-teritorială a României. Nu s-a întâmplat nimic. Fiecare guvern vine şi ne bate la cap cu măsuri idioate", a mai spus SOV.

Citeşte şi: Andrei Pleşu spune tot despre guvernul lui Dacian Cioloş: 'Aveţi răbdare'

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.