DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Sorin Ovidiu Vîntu acuză SRI de șicane în penitenciar: Au descins la spitalul la care era internat, după care a fost transferat

vantu

Sorin Ovidiu Vîntu lansează, din penitenciar, acuzații la adresa SRI. Fostul patron al Realitatea TV se teme că va avea soarta lui Adamescu, omul de afaceri care a murit în penitenciar, și denunță șicane ale SRI. Acesta afirmă că ofițeri SRI au descins la spitalul penitenciar la care era internat, după care a fost transferat la un alt penitenciar, chiar în ziua de 30 decembrie.

„O generoasă propunere de armistițiu

Intenționam ca la acest sfârșit de an să le transmit cititorilor mei de pe FB doar obișnuitele urări de sărbători dar, nedorind să împărtășesc destinul tragic al celui care a fost domnul Adamescu, am decis să propun public un armistițiu securiștilor patronați de domnul Hellvig. Iată care sunt termenii pe care îi propun: eu promit ca pană la rezolvarea problemelor mele de sănătate, voi scrie la superlativ despre distinsul domn președinte. Nu voi mai scrie că este un grandoman lipsit de creier, nu voi mai scrie că, având toata puterea în Romania, nu-i capabil să ofere populației altceva decât zăngănit de cătușe și măsuri economice desprinse din filmele cu proști. Voi scrie doar că e un tip minunat, voi scrie că din poziția de profesor de fizica a trimis sute de copii la olimpiadele de profil, iar din postura de președinte al țării, nu le-a plătit americanilor miliarde de dolari din bugetul țarii, pentru a le obține sprijinul în vederea realegerii în funcția supremă, ci că acest sprijin i-a fost acordat dintr-un uriaș respect pentru anvergura lui politică, intelectuala și profesională. Evident că voi extinde aria superlativelor și la adresa guvernului pe care îl conduce, afirmând că acolo găsim niște profesioniști minunați.

Voi începe prin a-i ridica o statuie domnului Cîțu, contrazicându-i pe toti cei care au afirmat că nici cel mai iscusit șterpelitor n-ar fi reușit să fure banii pe care i-a pierdut România în urma afirmațiilor publice făcute de domnul ministru.

De asemeni, voi aplauda decizia domnului Predoiu de a desființa SIIJ-ul, chiar dacă prin adoptarea acestei decizii, securiștii vor pune din nou șeaua pe judecători și procurori care își permit să aibă idei personale în spețe juridice de interes politic.

Dat fiind faptul că acest armistițiu vă este propus vouă, băi securiștilor, mi se pare normal să îl tămâiez și pe ilustrul vostru șef, onorabilul domn Hellvig. Promit să nu scriu că porcăriile care mi s-au făcut în timpul acestui Crăciun la spitalul la care am fost internat i se datorează și nici că porcăria uriașă care mi-a fost făcută ieri la penitenciarul Rahova i-ar aparține.

Voi pune aceste porcării pe seama uneia dintre numeroasele grupuscule mafiote din cadrul prăvăliei pe care cu onor o conduce, afirmând că sărmanul director al SRI, habar nu are ce se întâmplă sub conducerea domniei sale. Voi spune că habar n-a avut de „descinderea” pe care au făcut-o securiștii la spitalul la care eram internat, băgând o asemenea groază în personalul medical de acolo (un personal de altfel extrem de bine calificat și civilizat), încât le tremurau mâinile asistentelor pe perfuzii, iar unul dintre medicii care mă aveau sub observație și tratament post operatoriu, mai avea puțin și s-ar fi oferit să le facă bocancii gardienilor care mă supravegheau, în încercarea lașă și neghioabă de a arăta că el este de partea „forțelor binelui”.

Tot pe seama unui grupuscul voi pune și decizia, că în ciuda stării mele de sănătate, la doar două zile de la externare, adică pe data 30 decembrie 2019, să fiu pus pe „cursă” și transferat la alt penitenciar. Eram singurul deținut din România care era musai să fie transferat, în rest toate transferurilor făcându-se după data de 6 ianuarie 2020.

Dacă sunteți de acord cu această ofertă, băi securiștilor, voi mă lăsați să-mi rezolv problemele de sănătate, iar eu vă voi livra ceea ce v-am promis. În final vă urez să aveți parte de sărmăluțe bine fierte, vinuri de soi și amante sau amanți, bolnavi de sifilis.

​A tout a l’heure, canaliilor!

P.S. Iar ție generație îți urez ca în anul 2020 să ai parte din belșug de bani, dragoste și sex! La mulți ani!!, scrie Sorin Ovidiu Vîntu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.