Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Roșca Stănescu aruncă 'bomba' în scandalul momentului: 'La Iohannis s-au furat alegerile. Eram în staff-ul lui'. Reacția lui Victor Ponta

sorin rosca stanescu

Fostul senator PNL, Sorin Roșca Stănescu, susține că în 2014 „s-au furat alegerile”, dezvăluind cum Iohannis a reușit să câștige în fața lui Victor Ponta prin Facebook. Dezvăluirea fostului senator PNL vine în contextul în care Facebook este implicat într-un scandal mondial uriaș privind manipularea datelor personale.

„La Iohannis s-au furat alegerile. Prin Facebook. Eram în staff-ul lui. Ajunsesem acolo pentru că i-am prezentat o strategie de comunicare pe care a aprobat-o. Înaintea primului tur, avea în sondaje cu 10% mai puțin decât Ponta. La al doilea tur avea un avans de aproape 10%. Imposibil.

Elena Udrea a răbufnit după dezvăluirile lui Sebastian Ghiță: 'Vreau să îi răspund scurt amicului meu de la Belgrad. Nu știu ce jocuri face'

De fapt Iohannis mi-a spus în mod explicit că nu noi ne vom ocupa de pagina de Facebook. Ci alții. Ciudat. Nu s-a mai întâmplat niciodată ca strategia de comunicare să fie ruptă în două. Nu am știut cine sunt ”alții”. Nici cu cât au fost plătiți, nici de către cine. Rezultatul a fost uluitor. Fără a scrie nimic interesant pe Facebook, Iohannis i-a depășit pe toți liderii lumii în materie de accesări și like-uri. Și a câștigat! Eu unul am fost mulțumit. Dacă ieșea Ponta, ar fi fost mult mai rău.”, scrie Sorin Roșca Stănescu.

Reacția fostului premier, Victor Ponta, nu a întârziat să apară: „Apreciez sinceritatea Dlui Sorin Rosca Stanescu care spune ca in 2014 alegerile “s-au furat” ca sa nu iasa Ponta / daca asa spune domnia sa - eu zic sa il credem”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.