Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Roșca Stănescu le dă ordine noi liberalilor

sorin rosca stanescu srs

Sorin Roșca Stănescu nu renunță la politică nici în pușcărie. El le dă ordine foștilor săi colegi, cărora le transmite că răsturnarea Guvernului Victor Ponta trebuie făcută înainte de realizarea bugetului pe 2015. Dacă nu, SRS le cere să nu mai depună o moțiune până la finele anului viitor.

”In septembrie, cand mi s-a cerut sa iau cuvantul la motiunea de cenzura impotriva Guvernului Ponta, i-am atentionat pe colegii din PNL ca, recurgand la o asemenea actiune democratica, nu vom putea rasturna Guvernul Ponta decat incepand din luna februarie a anului urmator. Numai atunci ar putea fi introdusa o noua motiune de cenzura. Presupun ca multi nici nu au crezut, asa cum credeam eu, ca va castiga Iohannis. Acum, chiar daca PNL este pe val, nu poate rasturna Guvernul. Dar in februarie, este bine sa o faca?

Daca Guvernul Ponta ar fi fost rasturnat la sfarsitul acestui an printr-o motiune de cenzura, atunci bugetul pentru anul viitor ar fi putut fi elaborat de liberali. Iar un Guvern liberal ar fi putut, nu numai sa gestioneze, nu numai sa administreze, ci chiar sa guverneze Romania dupa o noua filosofie.

In luna februarie, situatia va fi diferita. PSD, daca nu va intra total in degringolada, isi va reface randurile. De aceea se si grabeste Dragnea. In plus, Ponta va guverna in baza unui buget socialist. Liberalii s-ar compromite la putere, lucrand pe acelasi buget sau bazandu-se pe rectificari.

Din aceasta perspectiva, cred ca este bine ca PNL sa nu se precipite actionand in sensul rasturnarii Guvernului Ponta, pana in toamna anului 2015. In plus, marele Partid National Liberal are nevoie de un ragaz pentru a se organiza si pentru a-si gandi, in mod inteligent, strategia guvernamentala.”, scrie SRS pe corectnews.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.