Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorina Matei, atac DUR după fuga lui Mazăre: 'Hellvig doarme în șoșoni sub o institutie pulbere...'

sorina matei

Jurnalistul Sorina Matei a tras o concluzie dură la auzul veştii că şi fostul primar din Constanţa, Radu Mazăre, a fugit din România. Jurnalista spune, la finalul unei scurte analize făcute pe Facebook, că luna decembrie pare a fi luna fugarilor din România. Matei dă şi mai multe exemple care să vină în susţinerea concluziei sale. Jurnalista a lansat, însă, şi acuzaţii dure la adresa conducerii SRI: "Hellvig doarme în șoșoni sub o institutie pulbere", scrie ea.

Citeşte şi: Avocatul lui Mazăre RUPE TĂCEREA: Ce spune despre FUGA din ţară a omului de afaceri

"Decembrie e luna fugarilor din România. Ghiță fuge de la SRI, pe 19 Decembrie 2016, 1 an nu se întâmplă nimic. Pentru că statul român este praf, instituțiile la fel și există multe complicități. Abia îl devoalează că e în Serbia. În timpul acesta, mai fuge și Popoviciu înainte de condamnare. În UK. De ce? Pentru același motiv: că a putut. Instituțiile sunt slabe. După 1 an, pe stituatia reală și puterea exemplelor că nu s-a întâmplat absolut nimic în aceste cazuri, după condamnarea în primă instanță a prietenului său, Strutinsky, după trei zile, fuge și Mazăre. Cu cursă de linie, de Crăciun, 25 Decembrie 2017. În Madagascar. Că n-o fi el mai fraier decât Ghiță și Popoviciu. Statul român s-a prins abia după 5 zile. Romanian state, deal with this.Toți inculpații invocă neîncrederea în sistemul judiciar șubrezit serios de scandaluri în cascadă, ne confruntăm în premieră cu cereri de azil politic, Hellvig doarme în șoșoni sub o institutie pulbere, structurile de law enforcement sunt zob iar Iohannis veghează cu atenție de pe vreun vârf de munte, de la cucurigu something, citind informări și considerându-se informat. Au înfrânt cu toții.", scrie jurnalista pe pagina ei de Facebook.

Citeşte şi: Poliţia, prima REACŢIE după fuga lui Radu Mazăre: 'A fost sesizată Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.