Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorina Matei, DEZLĂNȚUITĂ la adresa Adinei Florea: 'Şi fata/ şeful structurii de securitate al Parchetului, hăt ani, scotea docomente clasificate pentru Vâlcov'

sorina matei

Jurnalista Sorina Matei lansează un atac dur la adresa Adinei Florea, procurorul care instrumentează dosarul Laurei Codruța Kovesi, în care aceasta este cercetată după un denunț al omului de afaceri Sebastian Ghiță privind o sumă de bani pe care fosta șefă a DNA i-ar fi cerut-o pentru plata unui avion privat cu care să fie repatriat Nicolae Popa, fostul șef al FNI.

"Cică Florea n-are nicio treabă cu PSD şi nici cu politicul. Da, da, doar taică'su e cel mai vechi consilier PSD/Constanţa, varianta old Secu' şi nici nu fusese bine băgată fata la secţie că taică'su îi baga pe Klaus în puşcărie la pachet cu madam K în intervenţii publice telefonice. Şi fata/ şeful structurii de securitate al Parchetului, hăt ani, scotea docomente clasificate pentru Vâlcov şi Savonea încălcând legea.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ - Directorul general al fermei de porci deținute de fiul lui Liviu Dragnea, CONDAMNAT la 7 ani de închisoare de Tribunalul Bucureşti

Iar Savonea care a pus-o pe fată este aceeaşi din gaska Voicu, caracatiţa PSD din Justice, pe cabinete de avocatură şi căţei. Câte coincidenţe coincidenţoase. Asta ca să nu trec la etapa Deliorga că acolo e şi mai complicat/ delicat sau la părerea ei despre independenţa procorurului faţă de soluţie care în mintea ei nu există", scrie Sorina Matei pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.