Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorina Matei, DEZLĂNȚUITĂ la adresa SRI: 'Au uitat că luau șpagă de la Ghiță' VIDEO

sorina matei

Jurnalista Sorina Matei s-a dezlănțuit la adresa PSD după ce institiția a publicat un film aniversar în care susține că a a contribuit "decisiv" la mai multe dosare care au zguduit lumea politică din România.

"Daţi un play! Veţi vedea cu câte dosare de corupţie şi operaţiuni se mândrea SRI că a contribuit "decisiv" în data de 9 mai 2014. De la dosarul Vîntu, la dosarul Referendumului şi multe altele. Filmul de prezentare al "SRI la 24 de ani" este făcut chiar de SRI şi poate fi vizionat aici. Finalul este apoteotic: "Bătălia pentru JUSTIŢIE LIBERĂ, ANTICORUPŢIE ŞI CONSOLIDAREA MECANISMELOR STATULUI DE DREPT CONTINUĂ ÎNCĂ".

(au "uitat" bineînţeles să spună că făcuseră protocoale ilegale subjugând toată Justiţia şi tot ce exista ca instituţie a statului, rataseră scările de bloc, creaseră mecanisme juridicare paralele, făceau cercetare penală şi cam tot/denunţători, scripturi, redări, filaje, supravegheri, perchezitii, rețineri, interceptări, şi au uitat bineînţeles că luau şpagă de la Ghiţă de exemplu, ca să nu menţionăm alţi şmecheri. Dar ei cică se luptau pentru Justiţie "liberă", anticorupţie cu corupţia în conturi şi buzunare şi stat de drept călcând toate legile în picioare.

Și bineînțeles banii de care vorbesc în film nu s-au întors la români, ori că prejudiciile erau fictive, umflate cu pompa, ca să le dea lor cifre mari la bilanț ca să ia ochii și să fraierească fraierii, multe fiind infirmate și de instanțe, ori nu s-a recuperat nimic).

Link Film SRI dosare de corupţie (Marincea Boy nu-l şterge că l-am salvat oricum)" , scrie Sorina Matei pe Facebook.

Citește și: Victor Ponta, MESAJ FULGER după sondajul care arată prăbușirea PSD

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.