Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorina Matei, informaţia care CUTREMURĂ cazul fetiţei din Baia de Aramă: Adopţia poate fi anulată

sorina matei

Jurnalista Sorina Matei prezintă o informaţia care poate arunca în aer cazul fetiţei din Baia de Aramă adoptată de o familie de români din SUA. Potrivit jurnalistei, autorităţile au ascuns din documentele de adopţie faptul că fetiţa are un frate. Potrivit legii, adopţiile nu pot despărţi fraţii.

"Ştiţi că “Justiţia” independentă, echidistantă, imparţială şi eficientă, cot la cot cu autorităţile statului, printr-un lanţ nesfârşit de infracţiuni au ascuns peste tot în acte şi în dosar şi horătâri că micuţa Sorina mai are un frăţior bun, de sânge, dat şi el în plasament la altă familie de pe lângă Craiova? Pe frăţiorul Sorinei, aflat şi acum în plasament la o altă familie, îl cheamă Andrei, are 12-13 ani şi au ascuns totul ca să meargă şnur prin fals adopţia internaţională pentru că altfel, o asemenea situaţie îi bloca legal şi trebuiau să facă toate demersurile ca fraţiorii de sânge- Sorina şi Andrei- să fie adoptaţi împreună, să fie reuniţi într-o familie. Ceea ce nu s-a întâmplat, nu au făcut, pentru că au ascuns existenţa frăţiorului Sorinei, Andrei. Iar astăzi, la Craiova, procuroarea de şedinţă de la Parchetul Curţii de Apel Craiova a fost în sincron în instanţă cu fam Săcărin. Realizaţi ce se întâmplă şi cât de năucitor este acest caz?", scrie Sorina Matei pe Facebook.

Procurorii Secției de anchetare a magistraților au pus-o sub urmărire penală pe Maria Pițurcă, procuroarea care ar fi bruscat fetița din Baia de Aramă, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate anchetei. Și managerul de caz din DGASPC Mehedinți este urmărită penal. Surse judiciare au precizat că procurorii Secției de anchetare a magistraților au pus-o sub urmărire penală pe Maria Pițurcă, procurorul care ar fi bruscat-o pe Sorina. Urmărit penal este și de caz din DGASPC Mehedinți este urmărită penal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.