Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorina Matei prezintă datele din rechizitoriul DNA: Domnul Dragnea MINTE

sorina matei

Jurnalista Sorina Matei susține că Liviu Dragnea minte în momentul în care spune că flagrantul împotriva lui Valentin Preda nu a fost pe cazul TelDrum. Jurnalista prezintă rechizitoriul DNA, în care se arată că Preda avea la el un aparat foto cu documente, nu un dosar cu documente pe ”Strategia Dunării”.

Citește și: Liviu Dragnea îl CONTRAZICE pe Victor Ponta: neagă întâlnirile de la SRI cu Laura Codruța Kovesi

”Domnul Dragnea minte. Zice acum în direct că Preda, atunci când a fost prins, avea la el documentele cu Strategia Dunării şi nu documentele Tel Drum de pe aparatul foto. De parcă Preda avea legătură cu Tel Drum şi nu Dragnea. 
Nu, domnul Dragnea minte pentru că toate datele arată că Preda avea la el sacoşa cu aparatul foto ce conţinea documentele Tel Drum.

Rechizitoriul care spune negru pe alb că Preda avea sacoşa cu aparatul foto şi documente Tel Drum la el:
"În jurul orelor 09:25, autoturismul menţionat a staţionat în parcarea din faţa clădirii în care funcţionează Ministerul Dezvoltării Regionale, din autoturism coborând inculpatul Preda Răducu Valentin, care avea în mână sacoşa cu aparatul foto, la care am făcut referire mai sus. 
După ce inculpatul Preda Răducu Valentin a coborât din autoturism, au intervenit organele de urmărire penală, care după ce s-au legitimat au procedat la percheziţia corporală a inculpatului, asupra căruia au fost găsite următoarele: o sacoşă de culoare roşu cu albastru inscripţionată pe ambele feţe „Travel Free” în care se aflau un aparat foto marca Olympus FE-300 de culoare neagră cu seria L962 50394EXO, un încărcător aferent acestuia, marca Olympus, precum şi un cablu de date.", arată Sorina Matei, pe pagina personală de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.