Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorina Matei s-a dezlănțuit la adresa BOR: 'Totul e despre a da bani! Mafiaincorporated! HaiSictir!'

sorina matei

Jurnalista Sorina Matei s-a dezlănțuit la adresa Bisericii Ortodoxe Române după sfințirea Catedralei Neamului. Aceasta a comparat BOR cu mafia, într-un text postat pe Facebook.

"“Le-a dat bani” Vanghele, e bun. 
“Le-au dat bani” credincioșii, “e” buni. 
Totul e despre “a da bani”, epicentrul “credinței” lor, ca nu le mai ajunge de lacomi ca nu plătesc taxe, nu contează din ce furăciuni sunt că banii n-au miros ci doar valoare. Dacă intra vreun parchet peste Trinitasul Incorporated e de prison mulți ani. Cică asta se numește credință. Bani de la mafioți care fură de la oameni. 
Din restul de bacșis și din buzunarul gloatei, ridici plebei o măgăoaie. Mare, mare, ca nesătulul, sa se vadă de pe Luna, cum gândea și Ceaușescu. Mare sa vina gloata care se omoară să pupe icoane și aduce copiii sa pupe toate moaștele. S-o ținem așa in mizerie timp de generații, nene. Vine mafia și defilează și se pupă intre ei. Ii vede plebea. Vai, vai ce oameni credincioși. Vin alegerile, le dai și un kil de mălai, vine popa ce pupa mana mafiotului in ziua alegerilor, zice cât de pios e mafiotul, gloata pune ștampila, mafiotul devine ales. Și iar e bun Vanghelie ca “le-a dat bani”, iar e bun credinciosul supus ca “le da bani”, pupa toate icoanele și voteaza ce i se spune, deși îl țin cu intenție in mizerie și prostie, circuitul mafiot in natura merge mai departe.
#MafiaIncorporated #HaiSictir .

Citește și: Victor Ponta S-A DEZLĂNȚUIT pe tema Catedralei Mântuirii Neamului: O să șterg cometariile celor care se cred atât de superiori

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.