Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorina Pintea continuă seria vizitelor în spitale, în ciuda criticilor lui Iohannis: 'E frustrant să fii luat la rost în calitate de ministru'

MSF
Sorina Pintea

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, continuă seria vizitelor pe care le-a demarat la spitalele din țară. Aflată, sâmbătă, la Giurgiu a anunțat că nu va înceta să facă aceste vizite pentru că „e frustrant să fii luat la rost în calitate de ministru”.

„Ne plângem de mizeria din spitale, de multe ori media a prezentat imagini. Vă spun foarte sincer, e frustrant să fii luat la rost în calitate de ministru. Știu că s-a creat o adevărată isterie că sunt văzută în multe locuri deodată, e foarte bine. Nu o să încetez să fac aceste vizite”, a declarat ministrul Sănătății, Sorina Pintea, într-o conferință de presă pe care a susținut-o sâmbătă la sediul Consiliului Județean Giurgiu, după vizita pe care a făcut-o la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu.

Victorie de SENZAȚIE a Simonei Halep: câștigă meciul cu sportiva Kristina Mladenovic

Sorina Pintea s-a aflat în județul Giurgiu, unde a vizitat secţiile de Radiologie, UPU, Nou Născuţi, ATI și Pediatrie ale Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, context a avut loc și inaugurarea unui computer tomograf în cadrul spitalului, anunță un comunicat al Ministerului Sănătății remis MEDIAFAX.

Ulterior, ministrul a avut întâlniri cu directorii DSP Giurgiu, CAS, dar și cu managerii şi directorii medicali ai Spitalelor din judeţ, respectiv, ai Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, Spitalului Izvoru și Spitalului Orăşenesc Bolintin Vale.

Declarația Sorinei Pintea vine în contextul în care, în ultima perioadă, a desfășurat mai multe vizite inopinate în spitale din Constanța, Gorj, Prahova, unde a descoperit o serie de nereguli de la organizare până la mizeria din spitale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.