Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, dă detalii despre moartea lui Decebal Traian Remeș: 'Nu se mai putea face nimic'

remes

Fostul ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remeș, a murit, vineri seara, a declarat, Sorina Pintea, directorul Spitalului Județean Baia Mare, unde Remeș a fost internat mai mult timp. Fostul ministru a murit acasă, în Baia Mare.

Fostul ministru Decebal Traian Remeș a murit, vineri seara, acasă, în Baia Mare, după ce el cerut externarea. Pintea spune că Remeș avea cancer.

Citește și: A fost detonată nucleara, după reținerea lui Beuran: Urmează Arafat

„Domnul ministru a fost o perioadă îndelungată internat în spital, din cauza bolii pe care o avea. Joi, familia a cerut să îl ia acasă, pentru că starea era foarte gravă. Vineri seara, în jurul orei 18.00, am fost anunțată că a murit. Avea o afecțiune oncologică. A cerut imperativ să fie lăsat acasă. Din punct de vedere medical nu se mai putea face nimic. Nu pot să dau amănunte, dar era într-o stare destul de gravă. El a cerut să fie lăsat acasă.”, a declarat, la România TV, Sorina Pintea, directorul Spitalului Județean Baia Mare.

Decebal Traian Remeș a fost ministru al Agriculturii în 2007 și ministru al Finanțelor Publice în perioada 1999 – 2000.

Citește și: Nu este un pericol social! Tribunalul București, decizie în cazul medicului Mircea Beuran

Fostul ministru a fost condamnat, definitiv, în februarie 2012, la o pedeapsă de 3 ani de închisoare în urma unui scandal în care Remeș a fost acuzat că ar fi traficat influența pentru a favoriza niște firme să obțină contracte, în schimbul unor mașini de lux și produse alimentare.

Remeș a fost eliberat condiționat în februarie 2014.

Decebal Traian Remeș avea 7o de ani.

Citește și: EXCLUSIV Denunțătoarea lui Mircea Beuran l-ar fi executat pe reputatul chirurg și de la Spitalul de Urgență Floreasca

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.