Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorina Pintea laudă spitalul de la Horezu - Este una dintre unităţile sanitare pentru care nu am primit reclamaţii

stiripesurse.ro
Sorina Pintea

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a vizitat, luni, Spitalul Orăşenesc Horezu şi a decis alocarea sumei de 1,7 miliarde de lei pentru achiziţionarea de aparatură medicală. ”Este una dintre unităţile sanitare pentru care nu am primit reclamaţii nici pentru condiţiile igienico-sanitare şi nici pentru calitatea actului medical”, a declarat Sorina Pintea, precizând că a dorit să se convingă că unitatea medicală are resursele necesare pentru ca aparatura să fie utilizată potrivit news.ro

Sorina Pintea a vizitat, luni, Spitalul Orăşenesc Horezu  şi a anunţat că reprezentanţii Comisiei Ministerului Sănătăţii au aprobat 1,7 miliarde de lei pentru achiziţia de aparatură medicală pentru unitatea sanitară.

Potrivit Ministerului Sănătăţii, se vor achiziţiona ecograf Dopller, analizoare, aparat roengen şi sistem videonscopie.

"Spitalul din Horezu este una dintre unităţile sanitare pentru care nu am primit reclamaţii nici pentru condiţiile igienico-sanitare şi nici pentru calitatea actului medical. Vizitez unităţile sanitare pentru care ministerul alocă finanţare pentru că vreau să fiu convinsă că există resursele necesare, inclusiv resursa umană pentru ca aparatura medicală să fie utilizată pentru pacienţi nu să rămână pe culoare. La Horezu am aprobat toată suma solicitată de către unitatea sanitară pentru achiziţia de aparatură medicală", a declarat Sorina Pintea.

Ministrul Sănătăţii s-a întâlnit şi cu cadrele medicale din unitatea sanitară cu care a discutat despre asigurarea asistenţei medicale si a accesului la medicamente a pacienţilor din zonă.

Spitalul Orăşenesc Horezu este a doua unitate sanitară ca mărime din judeţul Valcea, după spitalul judeţean, are în structură 160 de paturi şi deserveşte aproximativ 70.000 de persoane din zonă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.