Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider parlamentar: Șoșoacă ne va duce sub cota de îngheț în sondaje

stiripebune.com
Diana Șoșoacă

Liderul senatorilor PSD, Lucian Romașcanu, a atenționat conducerea Senatului că legislativul are o cotă extrem de redusă în încrederea românilor și că scandalurile generate de Diana Șoșoacă vor duce Parlamentul „sub cota de îngheț” în sondaje.

  • „Suntem, cum a spus și doamna președinte Dragu, suntem cu Parlamentul sub 9%, unii zic 9, unii zic 3% încrederea populației. Orice motivare a doamnei Șoșoacă și a persoanelor din același tip de comportament în a face scandal ne va duce cu Parlamentul sub cota de îngheț. Aseară am fost la televiziune la Antena 3, de la ora 19.99, și 15-20 de minute n-a fost decât doamna Șoșoacă cu scandal la ușa Comisiei Juridice”, a declarat Lucian Romașcanu, în ședința din 14 aprilie a Biroului Permanent al Senatului, potrivit stenogramei întâlnirii.

Liderii senatoriali au discutat despre scandalul generat de faptul că Diana Șoșoacă nu a fost lăsată să intre la o ședință a Comisiei Juridice pentru că nu purta o mască medicinală de protecție, ci purta o mască transparentă din plastic.

Șoșoacă a argumentat că legislația prevede că în spațiul interior trebuie acoperite cu o mască nasul și gura, dar nicăieri nu se impune un anumit tip de mască.

În Biroul Permanent s-a analizat dacă este cazul să se închidă subiectul sau să se continue conflictul cu senatoarea independentă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.