Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soţ şi soţie, răniţi după coliziunea între un autoturism şi o autoutilitară pe DN 22C

Accident politie bun

Două persoane, soţ şi soţie, au fost joi rănite, după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu o autoutilitară, pe DN 22C, în apropierea localităţii Sibioara, la faţa locului fiind mobilizate elicopterul SMURD şi două ambulanţe, potrivit Agerpres.

Pentru scoaterea bărbatului dintre fiarele contorsionate a fost necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare.

Conform Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, cele două victime, aflate în stare de conştienţă, au suferit multiple traumatisme şi au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

"Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN 22C, în apropiere de satul Sibioara, s-a produs un accident rutier. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 57 de ani, şi o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 44 de ani, care circulau din sensuri opuse. În urma accidentului, şoferul şi pasagera din autoturism, o femeie de 54 de ani, au fost răniţi. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", a informat, printr-un comunicat de presă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.