Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soţia primarului din Kiev a compus o melodie pentru Ucraina, pe care a cântat-o la o demonstraţie organizată la Berlin împotriva războiului / VIDEO

stern.de
natalia klitschko

Natalia Kliciko, soţia primarului din Kiev, Vitali Kliciko, a susţinut un discurs şi a cântat alături de miile de persoane care au participat duminică la o demonstraţie pentru pace organizată de mai mulţi artişti din Berlin, în timpul căreia a declarat că omenirea trebuie să rămână unită împotriva războiului din Ucraina, informează DPA, scrie AGERPRES.

"Ceea ce se întâmplă acum în ţara mea este îngrozitor", a declarat Natalia Kliciko în faţa demonstranţilor reuniţi lângă Poarta Brandenburg din Berlin. "E important să vedem mulţimi de oameni care se reunesc aici. E important să vedem că lumea întreagă sprijină Ucraina", a adăugat ea.

Natalia Kliciko i-a anunţat apoi că a compus un cântec nou pentru ţara ei, intitulat "Better Days", pe care l-a interpretat în faţa manifestanţilor.

Până la ora prânzului, aproximativ 8.000 de persoane au participat la demonstraţie, potrivit estimărilor Poliţiei din Berlin, care anticipa o creştere a numărului de demonstranţi în cursul după-amiezii. În total, 20.000 de persoane s-au înregistrat pentru a asista la eveniment, în al cărui program s-au aflat şi o serie de artişti importanţi din Germania.

Demonstraţia pro-pace din Berlin a continuat până duminică seară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.