Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soţia şi copiii suspectului din Caracal, audiaţi la DIICOT. Poliţiştii fac noi percheziţii la casa lui Dincă (VIDEO)

Inquam Photos / Bogdan Danescu
gheorghe dinca

Polițiștii fac noi cercetări în zona locuinței bărbatului de 66 de ani din Caracal, suspectat că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu. Anchetatorii scotocesc zona pentru a găsi noi indicii, transmite Mediafax.

Zona în care locuiește Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 de ani din Caracal suspectat că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu, este scotocită la această oră de polițiști.

Anchetatorii caută printre resturile de fier vechi și în tufișuri orice indicii care pot fi utile în anchetă.

De asemenea, soția suspectului și doi copii ai acestuia au fost audiați la DIICOT.

Principalul suspect în cazul de la Caracal a fost adus sâmbătă după-amiaza înapoi la casa unde erau rămășițele umane, după ce instanța a decis arestarea sa pentru 30 de zile. Gheorghe Dincă a fost adus cu duba Poliției, iar în momentul în care a fost coborât din mașină a fost huiduit de cei strânși la fața locului.

Gheorghe Dincă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzațiile de viol și trafic de minori. Tribunalul Dolj este instanța care a decis arestarea preventivă a lui Gheorghe Dincă, după ce suspectul a fost reținut pentru 24 de ore în această dimineață.

Gheorghe Dincă este tată a patru copii. În casa lui a fost găsit un bidon cu resturi umane și bijuterii, în special inele, care i-ar fi aparținut Alexandrei.

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgență 112, anunțând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a reușit o locație exactă, ci o arie de căutare, polițiștii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.