Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soția aruncată pe geam de la etajul 3 în Zalău: anchetatorii spun că familia se întorcea de la o petrecere

news.ro
masina politie

O femeie în vârstă de 43 de ani a decedat pe loc, joi, după ce a fost aruncată de la fereastra dormitorului de către soţ, de la etajul III al unui bloc din Zalău, în urma unui conflict cu acesta, conform Agerpres.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj precizează, vineri, într-un comunicat de presă că „din probatoriul administrat până la acest moment s-a stabilit că infracţiunea a fost comisă pe fondul consumului de alcool, dar şi că în anterioritate inculpatul s-a manifestat agresiv în repetate rânduri faţă de membrii familiei sale, cu privire la persoana sa fiind emis un ordin de protecţie provizoriu în cursul anului 2020", se arată în comunicatul menţionat.

Potrivit sursei citate, deoarece, în repetate rânduri, soţul a exercitat acte de violenţă şi ameninţări cu moartea faţă de soţia sa, se consideră că inculpatul a săvârşit infracţiunea cu premeditare.

De asemenea, cercetările au stabilit faptul că imobilul în care inculpatul a săvârşit infracţiunea reţinută în sarcina sa era folosit de una dintre fiicele inculpatului, fiindu-i pus la dispoziţie de către aceasta pentru a se odihni după petrecerea organizată la un local din municipiul Zalău, unde s-a celebrat botezul nepoatei inculpatului, petrecere la care au fost prezenţi toţi membrii familiei.

Inculpatul a fost reţinut joi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei vineri cu propunere de luare a măsurii arestării preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.