Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soţii Clooney au donat peste 1 milion de dolari celor afectaţi de pandemie

agerpres.ro
George Clooney

George şi Amal Clooney au donat peste 1 milion de dolari unor organizaţii caritabile din SUA, Marea Britanie, Liban şi Italia care vin în sprijinul celor afectaţi de pandemie.

Starul hollywoodian George Clooney şi soţia sa, avocata pentru drepturile omului Amal Clooney, au donat peste 1 milion de dolari mai multor organizaţii caritabile, care se ocupă cu ajutorarea celor afectaţi de criza provocată de pandemia de COVID-19, conform Mediafax.

Printre acestea se numără fonduri înfiinţate de Academia de film americană, Sindicatul actorilor americani, de primăria Los Angeles, Lebanese Food Bank, Lombardo Italy Region, care se ocupă de spitale din regiunea italiană Lombardia, şi sistemul de sănătate publică din Marea Britanie (National Health Service), potrivit Deadline.

Alegerea acestor ţări nu a fost făcută la întâmplare. George Clooney este american, dar soţia sa este britanico-libaneză. De asemenea, George Clooney deţine o proprietate în Italia, în regiunea lacului Como, din Lombardia.

Numeroase vedete de la Hollywood, precum Oprah Winfrey, Rihanna, Leonardo DiCaprio, Angelina Jolie, şi-au demonstrat generozitatea donând sume importante celor afectaţi de pandemie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.